kweektent grow specialist 2

ATA COCO MAX BLOOMBASTIC BOX 1M²

ATA COCO MAX BLOOMBASTIC BOX 1M²

Atami heeft voor alle startende kwekers een Bloombastic Box ontwikkeld met alles d’r op en d’r aan. De Atami Bloombastic Box Coco is geschikt voor 1m2 kweek op cocos substraat. Kweken wordt zo een fluitje van een cent. In combinatie met de ATA voedingstoffen en supplementen geeft de box uitstekende groei- en bloeiresultaten.

De Atami Bloombastic Starter Box Coco bevat:


  • 1 liter CocoMax A (groeivoeding)

  • 1 liter CocoMax B (groeivoeding)

  • 250ml Bloombastic (een unieke cocktail van biomineralen NPK 0-20-21 en biostimulatoren)

  • 100ml ATA-zyme (voor een perfecte balans in je substraat)

  • 100ml Root Fast (wortelstimulator)

  • Atami Bloombastic Coco groeischema


  •  

Root-Fast 
De kenmerken van de Root-Fast zijn, Een groot en gezond wortelstelsel draagt in belangrijke mate bij aan een goed ontwikkelde plant. Om dit mogelijk te maken zorgt deze organische wortel stimulator voor een snelle en krachtige groei van het wortelstelsel en heeft het een preventieve werking tegen bodemziekten zoals Pythium, Fusarium en Wortelluis. De wortels zullen sneller vertakken en ook de omvang van het wortelvolume zal bijzonder toenemen, waardoor de plant meer houvast krijgt en haar omvang ook bovengronds zal uitbreiden. Ook zal de plant met een goed ontwikkeld en verankerd wortelstelsel in het eindstadium meer bloemtrossen kunnen dragen, wat uiteindelijk zal resulteren in een betere oogst!Kan tijdens het gehele groeistadium als aanvulling op de reguliere voeding dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.
Als aanvulling op de voeding: 1 tot 5 ml per liter voedingwater.

CocoMax A+B
De kenmerken van CocoMax A+B zijn, basis groeivoeding, geschikt voor de teelt op cocossubstraat. Ook geschikt voor moederplanten. Zorgt voor goede plantmassa die op zijn beurt zorgt voor een goede bloem- vruchtzetting. Bevorderend voor de plantvitaliteit. Bevat Spoorelementen in chelaatvorm die een optimale beschikbaarheid garanderen. Verlaagd de kans op plantuitval. Direct opneembaar op basis van de bio- mineralen. Opname van voeding en water vanaf het begin gegarandeerd door middel van stikstof- verbindingen die direct opneembaar zijn. Hierdoor ontstaan gezonde groeischeuten en grote wortelontwikkeling.
Te gebruiken met alle watergeef- systemen en tijdens elke water geefbeurt geven.
Dosering: 5 ml per liter water

Atazyme 
De kenmerken van enzymen zijn, Hoogwaardig natuurzuiver multi- enzymen preparaat. Zorgt voor een verhoogde voedingsopname door de plant. Draagt bij aan  wortel activiteit en groeiproces.Stimuleert activiteit van micro organismen in het bodemleven en wortelproces.Vermindert de kans op bodemziekten. Verteert dode wortelresten en verminderd de kans op overbemesting.
Te gebruiken met alle watergeef- systemen op reguliere voeding. 1x per week.
Dosering: 2 ml per liter water

Bloombastic
De kenmerken van de Bloombastic zijn, Bloombastic is een hoogwaardige cocktail van bio-mineralen en bio-stimulatoren die geschikt is voor de laatste bloeifase en afrijpfase (4 tot 6 weken). Bloombastic verhoogt het suikergehalte van uw gewas en daarmee het gewicht en de geur. Door een explosie aan suiker- en bloemproductie zorgt Bloombastic voor dikke, compacte, zoetgeurende bloemen.
In vergelijking met andere vloeibare bloeiproducten bevat Bloombastic ruim 50% meer Bio-mineralen (Fosfor en Kalium) waarbij absoluut geen ballaststoffen zijn gebruikt (Natrium en Chloor). Tevens heeft Bloombastic een enzymmatige werking op verscheidene fronten en werkt daarom stressvoorkomend en herstellend voor de plant.Kan tijdens het gehele bloeistadium dagelijks als aanvulling op de reguliere basisvoeding worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. Bloombastic is te gebruiken bij het kweken op aarde, hydro en kokos en geschikt voor alle irrigatie en/of bevloeiingssystemen.
Atami adviseert vooral de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase (en afrijpfase) het gebruik van Bloombastic voor een optimaal resultaat. 
Dosering: 0,5 tot 1,0 ml per liter voedingwater.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie


Contactinformatie:


 
Betaalmogelijkheden: