kweektent grow specialist 2

ATA AWA LEAVES A&B 10 LITER

ATA AWA LEAVES A&B 10 LITER
Ata Awa Leaves A & B groeivoeding is speciaal door Atami ontwikkeld voor de Wilmasystemen, de NFT, de bubler(DWC) en de recirculerende hydrosytemen. AWA Leaves A+B groeivoeding werkt Ph-regulerend , dit houdt in dat de Ph tussentijds nauwelijks aangepast hoeft te worden waardoor de groeispurt van de plant sneller en evenwichtiger plaatsvindt. Door hergebruik van het voedingswater maakt de plant verscheidene malen gebruik van dezelfde voeding. Dankzij de complex aangepaste formule van AWA Leaves A & B is de plant gegarandeerd van een optimale voedingsoplossing gedurende de gehele groeifase.

Toepassing:
ATA AWA Leaves A+B  in gelijke delen mengen met water voor in de groeifase.  Gewenste watertemperatuur: 21-25 C. Werkt fantastisch in combinatie met de wortelstimulator ATA-Root-Fast, Hydro Rokz en steenwol.

Dosering:
1-4 ml A en 1-4 ml B per liter voedingswater.

NPK 6-0-3

Waarschuwing:
Bij kamertemperatuur bewaren. Goed schudden voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt om in te nemen. Indien oog- en/of huidcontact plaatsvindt, direct uit/af spoelen met lauwwarm leidingwater
.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie


Contactinformatie:


 
Betaalmogelijkheden: