kweektent grow specialist 2

Aptus Bioshark Dislike 500 ml

Aptus Bioshark Dislike 500 ml

Aptus Bioshark Dislike (tegen spint)

Aptus Bioshark Dislike is de beste bescherming voor het gewas. De Bioshark Afkeer van Aptus beschermt gewassen voor allerlei problemen tegen vliegende, kruipende en zuigende insecten die nestelen op of rond de plant. Het gebruik vooruit Dislike voorkomt problemen met spint, trips en bladluizen. Afkeer bestaat uit een mix van essentiële oliën die insecten op afstand te houden. De olie mix houdt niet alleen gebruik gemaakt van de insecten, maar kan bestaande bugs en de eieren zijn ook van de coating en stik. Dislike is een 100% biologisch product en bevat natuurlijke emulgatoren.

voordelen

– Geen problemen meer met vliegende, kruipende en zuigende insecten – 100% biologisch en niet schadelijk voor het gewas

tips & trucs

– Dip jonge planten in een mengsel van water met Dislike (4 ml / liter).

– Spray Dislike altijd met de lichten uitgeschakeld. Bladeren verbranden snel als besproeid met de lichten aan. De nevel druppeltjes op het blad prisma’s waardoor het licht van de lampen verbeterd.

Samenstelling

Dislike bevat een mix van etherische oliën. Deze oliën hebben elk een afzonderlijke operatie om insecten op afstand te houden. De combinatie van deze oliën in één product garandeert een krachtige en veelzijdige werking. Dislike is het enige product op de markt die deze actieve stoffen combineert.

Toepassing Afkeer Mix 5-10 ml per liter (lauw) water. Wekelijkse spuiten op gewassen (lichten uit!). Schudden voor gebruik. U kunt ook de zaailingen / stekken onder te dompelen in een mengsel van afkeer.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie


Contactinformatie:


 
Betaalmogelijkheden: